За нaс

Основна дейност на HVAC Control е внос и търговия на едро и дребно с резервни части, материали и консумативи за автоматизация на отоплителна, климатична и вентилационна техника.Тук ще откриете широк спектър от продукти в областта на климатизацията, вентилацията и автоматизацията. Предоставяме конкурентни цени на едро и дребно, гъвкава ценова политика- преференциални цени при закупуване на количества.

Може да се запозанаете с нашите Общи условия.

Ние предлагаме:

- широка гама продукти

- складови наличности

- коректност и лоялност към всеки клиент

- компетентност

- внимание и персонално отношение

- бърза доставка до всяка точка в страната

- гъвкава ценова политика и отстъпки за количества.

Начин на доставка:

- Доставката се извършва с избран от вас куриер .

- При поръчка над 500 лв. доставката е безплатна.

Срок за обработване и доставка:

- Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 16:00 часа, се обработва в рамките на същия работен ден!
- Поръчка, направена в работен ден след 16:00 часа, се обработва на следващия работен ден, до 10:00 часа.
- Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни• Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия.
-
Доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес на географската територия на Република България, като се изключват доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.
- При получаване на пратката си заплащате само посочената стойност на наложения платеж и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
- При посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката НЕвалидна и НЕ обвързва http://control-hvac.com/ със задължението за изпълнение на доставката.

Начин на плащане:

-  Наложен платеж:

Плащане в брой при доставка - заплащането на дължимата сума става при получаване на стоката от клиента и при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

- Плащане по банков път:

"ПАМЕЛИ" ЕООД

Град София ул. „Детелин Войвода“ 22

Идент. № 22 201307837

ДДС № BG201307837

Банка ПРОКРЕДИТ БАНК ЕАД

IBAN: BG16PRCB92301034702210

Банков код: PRCBBGSF

Осъществява се чрез банков превод към посочената банкова сметка. Доставката се извършва само след потвърждение за банков превод. При избор на този вид плащане ще се свържем с вас за уточнение. 

Контакти:

 гр. София

 ж.к. Слатина

 ул. „Даскал Никита“ 2А Партер

тел: +359 2 9950075

мобилен: +359 87 64 88 000

hvaccontrolbg@gmail.com

Работно време 8:00 - 16:00 часа

Copyright © 2016 Control-hvac. All rights reserved.